智思教育

2015年7月12日托福阅读真题+题目+答案:Features of Tropical Mammals

来源:原创作品 | 2019-10-1738

2015年7月12日托福阅读真题+题目+答案:FeaturesofTropicalMammals1.Thereareseveralimportantfeaturesoftropicalmammalsandtheirhabitatsthatdifferentiatethemfromtemperate-zonemammals.Firs

2015年7月12日托福阅读真题+题目+答案:Features of Tropical Mammals

1. There are several important features of tropical mammals and their habitats that differentiate them from temperate-zone mammals. First, tropical mammals face different environmental stresses than do temperate-zone mammals, and they respond to stresses in different ways. Many temperate-zone mammals, of course, must endure extreme variation within a year; from cold winters with snow and low food supplies to hot summers with dry weather and abundant food. Many mammals respond with hibernation, staying more or less dormant for several months until conditions improve. Tropical mammals, except in the high-altitude mountains, do not encounter such extreme annual changes, but they do face dry seasons, up to five months long, that sometimes severely reduce food supplies. For some surprising reasons, they cannot alleviate this stress by hibernating, waiting for the rainy season to arrive with its increased food supplies. When a mammal in Canada or Alaska hibernates, many of its predators leave the area. This is not the case in the tropics. A mammal sleeping away the dry season in a burrow would be easy prey to snakes and other predators. Moreover, a big danger to sleeping mammals would be army ants. These voracious insects are very common in the tropics and would quickly eat a sleeping mouse or squirrel. Also, external parasites, such as ticks and mites, which are inactive in extreme cold, would continue to be very active on sleeping tropical mammals, sucking blood and doing considerable damage. Last, the great energy reserves needed to be able to sleep for an extended period through warm weather may be more than any mammal can physically accumulate. Therefore, tropical mammals need to stay active throughout the year. One way they counter the dry season's reduction in their normal foods is to switch food types seasonally. For instance, some rodents that eat mostly insects during the rainy season switch to seeds during the dry season; some bats that feed on insects switch to dry-season fruits.

2. The abundance of tropical fruit brings up another interesting difference between temperate and tropical mammals: a surprising number of tropical mammals eat a lot of fruit, even among the carnivore group, which, as its name implies, should be eating meat. All the carnivores in Brazil, save pumas, jaguars, and otters, are known to eat fruit on occasion. Upon reflection, however, it makes sense that these mammals consume fruit. Fruit is very abundant in the tropics, available throughout much of the year, and, at least when it is ripe, easily digested by mammalian digestive systems. A consequence of such frugivory (fruit eating) is that many mammals have become, together with frugivorous birds, major dispersal agents of fruit seeds, which they spit out or which travel unharmed through their digestive tracts to be deposited in feces far from the mother tree. Some biologists believe that, even though the carnivores plainly are specialized for hunting down, killing, and eating animal prey, it is likely that fruit has always been a part of their diet.

3. Finally, there are some differences in the kinds of animals inhabiting tropical and temperate regions. For instance, in tropical regions there are few social rodents like beavers and prairie dogs and very few rabbit species. On the other hand, some groups occur solely in the tropics and do extremely well there. There are about 75 to 100 species of New World monkeys (depending on which primate specialist you consult), all of which occur in tropical areas. Arboreal (tree-living) mammals such as monkeys and sloths are plentiful in tropical forests, probably because there is a rich, resource-filled, dense canopy to occupy and feed in. The closed canopy blocks light to the ground, which allows only an undergrowth that is sparse and poor in resources, and consequently permits few opportunities for mammals to live and feed there. Bats thrive in the tropics, being very successful both in terms of number of species and in their abundances. Nine families of bats occur in Brazil, including more than 140 species; only four families and 40 species occur in the entire United States, an area similar in size to Brazil. While most North American bats feed on insects, the diets of Brazilian bats are more varied and include fruit, nectar, and fish.

托福阅读真题题目:

1..The word extreme in the passage is closest in meaning to

A. great

B. repeated

C. unusual

D. constant


2..Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential information.

A. Most tropical mammals do not experience extreme temperature changes but can suffer severe food losses from long dry seasons.

B. Tropical mammals in high-altitude mountains encounter more severe food shortages than other tropical mammals.

C. Dry seasons up to five months long cause as much damage to food resources of tropical mammals as extreme annual changes.

D. Dry seasons do not severely reduce the food supplies of tropical mammals every year but they do occur sometimes.


3..According to paragraph 1, mammals in the tropics encounter extreme temperature variations in which of the following situations

A. During hot summers

B. During the dry season

C. In high-altitude mountains

D. During the rainy season

4..According to paragraph 1, a tropical mammal hibernating throughout the dry season would encounter all of the following difficulties EXCEPT:

A. It would be easy prey for predators such as snakes.

B. It would not be able to maintain a steady body temperature.

C. It might be attacked by army ants.

D. It could not accumulate sufficient energy reserves.


5..The phrase Upon reflection in the passage is closest in meaning to

A. For this reason

B. After consideration

C. Most importantly

D. In general


6..Paragraph 2 indicates which of the following about fruit trees in the tropics

A. They have been the plants most studied by biologists in the tropics.

B. They don't need to grow much before they begin to produce fruit that tropical animals can eat.

C. They can spread to areas far from the mother tree, in part because of the eating habits of some carnivores.

D. They have become the main source of food for pumas, jaguars, and otters.


7..The word consult in the passage is closest in meaning to

A. believe

B. admire

C. find

D. ask


8..Why does the author provide the information that The closed canopy blocks light to the ground

A. To illustrate why rodents living in tropical forests live in social groups

B. To illustrate why tropical forests have so many species of bats

C. To explain why there are few mammals that live on the ground

D. To explain why some species of monkeys do very well in the tropics


9..It can be inferred from paragraph 3 that the animals most likely to inhabit tropical regions are animals that

A. live in trees

B. outnumber social rodents

C. do not require a variety of food resources

D. prefer the dark


10..Select the TWO answer choices that indicate ways in which Brazilian and North American bats discussed in paragraph 3 differ. To obtain credit, you must select TWO answers.

A. Their diets

B. Their ability to co-exist with abrboreal mammals

C. The size of their habitats

D. The number of species in each location


11..What can be inferred from paragraph 3 about the greater variety of bats in Brazil compared to bats in North America

A. North America is too cold for many varieties of bats.

B. The more varied diets of Brazilian bats allow more diversity in the bat population.

C. An insect diet is less nutritious than a diet of fruit, nectar, and fish.

D. Brazilian bats are arboreal and North American bats are not.


12..Look at the four squares that indicate where the following sentence could be added to the passage.

A possible explanation for this difference is related to what they eat. Where would the sentence best fit Click on a square to add the sentence to the passage.


13..Directions: Select from the seven phrases below the phrases that correctly characterize tropical mammals and the phrases that correctly characterize temperate-zone mammals. Drag each phrase you select into the appropriate column of the table. Two of the phrases will NOT be used. This question is worth 3 points.

Answer Choices

A、Endure extreme temperature fluctuations

B、May reproduce several times a year

C、Endure a long dry season

D、Have thick fur coats

E、Some amass large energy reserves

F、Some have predators that are not present all year

G、Remain active all year



重要的来了,刷完了真题,如何对答案?具体的答案,请扫描下方二维码,获取!


真题推荐:

2015年7月5日托福阅读真题+题目+答案:Elements of Life

2015年7月15日托福阅读真题+题目+答案:Primitive and Advanced Termite Species

2015年6月14日托福阅读真题+题目+答案:Extinctions at the End of the Cretaceous

2015年6月14日托福阅读真题+题目+答案:Mesopotamian and Egyptian Settlement Patterns

2015年6月13日托福阅读真题+题目+答案:Olmec Art

2015年6月13日托福阅读真题+题目+答案:Gondwana

2015年5月30日托福阅读真题+题目+答案:Earthquake Prediction

2015年5月30日托福阅读真题+题目+答案:Live Performance


版权及免责声明
1、如转载本网原创文章,请表明出处;
2、本网转载媒体稿件旨在传播更多有益信息,并不代表同意该观点,本网不承担稿件侵权行为的连带责任;
3、如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与智思教育联系,电话:021-64325600。

内容推荐

学员成绩提升率100%,满意度99%
全国校区
params['xiaoqu'])['address']?>
咨询热线:021-64325600
课程咨询
北美标化提分站
咨询热线:021-64325600