智思教育

2015年2月1日托福阅读真题+题目+答案:Dinosaurs and Parental Care

来源:原创作品 | 2019-10-16247

2015年2月1日托福阅读真题+题目+答案:DinosaursandParentalCare托福阅读真题原文:Fromfossilevidencealonethequestionofwhetherornotdinosaurscaredfortheiryoungisverydifficulttoanswer.Bec

2015年2月1日托福阅读真题+题目+答案:Dinosaurs and Parental Care

托福阅读真题原文:

From fossil evidence alone the question of whether or not dinosaurs cared for their young is very difficult to answer. Because behaviors are not preserved in the fossil record, we can only make inferences from indirect evidence. Parental care can be divided into two types of behavior: prehatching (building nests and incubating eggs—for example, sitting on top of them so as to warm the eggs and encourage hatching) and posthatching (feeding the young and guarding the nests). Most of our evidence comes from alleged dinosaur rookeries (places where nests are built). Several have been excavated in eastern Montana, where a large concentration of dinosaur nests was found at a place now called Egg Mountain. Most of these probably belonged to the hadrosaur Maiasaura. Preserved in these nests are the bones of baby dinosaurs. The finds at Egg Mountain and other sites around the world document that dinosaurs laid their eggs in nests.

The nests at Egg Mountain are reported to be equally spaced, separated by a space corresponding to the length of an adult Maiasaura. From this arrangement scientists have inferred that the nests were separated in this way to allow incubation in a tightly packed nesting colony. Although this interpretation is open to challenge, the discovery of Oviraplor adults on top of Oviraplor egg clutches (as determined by embryos in some eggs), is relatively powerful evidence that at least these dinosaurs incubated their nests.

Evidence for parental care following hatching is much more controversial. Behavioral speculation based on indirect fossil evidence is dangerous because the data is not always as unambiguous as might appear. At Egg Mountain, many nests contain baby dinosaur bones. Not all the dinosaurs in the nest are the same size. Many of the small bones found in the nests are associated with jaws and teeth, teeth that show signs of wear. It seems reasonable to assume that the wear was caused by the chewing of the coarse plants that were the hatchlings’ diet. Because the young were still in the nest, this food may have been brought to the rookery by foraging adults. This line of reasoning suggests that these animals had an advanced system of parental care. A closer look at the evidence clouds this interpretation. Analysis of dinosaur embryos indicates that worn surfaces are present on the teeth of juveniles even before hatching. Just as a human baby moves inside the mother before birth, modern-day archosaurs also grind their teeth before birth, wearing the surface in some spots. Thus, the fossil evidence for an advanced parental care system in extinct dinosaurs is suggestive but inconclusive, and it is hard even to imagine the sort of paleontologic discovery that could settle this debate for good.

The strongest evidence that extinct dinosaurs had some form of advanced parental care system is based on an understanding of the phylogenetic relationships among dinosaurs and their closest living relatives. Living dinosaurs (birds), even primitive ones such as ostriches and kiwis, exhibit parental care, so some form of parental care can be inferred to have existed in the last common ancestor of all birds. Although unappreciated, crocodiles are reptiles that are also caring parents. They build nests, guard the nests, and in some cases dig their young out of the nest when they hear the chirping young ones hatching. The young even communicate with each other while still in the egg by high-frequency squeaks (as birds do). Some evidence suggests that this squeaking isa cue for the synchronization of the hatching. Since birds and crocodiles share a common ancestor, the simplest explanation for the characteristics they share (such as nest building and some form of parental care) is that they evolved only once—that these attributes were present in their common ancestor and passed on to its descendants. Because extinct dinosaurs also descended from that ancestor, the simplest and most general theory is that extinct dinosaurs also shared these characteristics, even though they cannot be directly observed, and we cannot be sure how elaborate their parental care was.

托福阅读真题题目:


29. The word “alleged” in the passage is closet in meaning to

A、scattered

B、supposed

C、isolated

D、exposed


30. Paragraph 1 answers which of the following questions about parental care in dinosaurs?

A、Which type of parental care was more important for the survival of dinosaur young,prehatching care or posthatching care?

B、Why were dinosaur remains in eastern Montana preserved rather than destroyed over time?

C、Did Maiasaura hadrosaurs provide types of parental care not provided by other dinosaurs?

D、What evidence supports the view that Maiasaura females laid their eggs in nests?


31. According to paragraphs 1 and 2, the fossil record most clearly shows that dinosaurs engaged in which of the following behaviors?

A、Laying eggs in nests

B、Hiding eggs

C、Feeding young

D、Storing food


32. According to paragraph 2, which of the following supports the theory that the Maiasaura incubated their eggs?

A、The examination of embryos found in some eggs

B、The large concentration of nests in one location

C、The amount of space between nests

D、The discovery of adult Maiasaura bones on top of egg clutches


33. The word “controversial” in the passage is closet in meaning to

A、limited

B、convincing

C、relevant

D、debatable


34. The word “inconclusive” in the passage is closet in meaning to

A、not decisive

B、insignificant

C、not valid

D、misleading


35. According to paragraph 3, the patterns of wear found on the teeth of young dinosaurs may indicate which of the following?

A、Baby dinosaurs were eating food brought to them by their parents.

B、Early development of jaw and teeth varied according to a dinosaur’s size.

C、Dinosaurs went foraging for food at an early age.

D、Baby dinosaurs did not begin to eat solid food until after they left the nest.


36. In paragraph 3, why does the author mention that baby archosaurs ground their teeth inside the egg?

A、To support the claim that baby dinosaurs in the egg shared certain behaviors with human babies before birth

B、To contrast the behavior of bay archosaurs with that of other types of dinosaurs

C、To cast doubt on the claim that adult dinosaurs fed their hatchlings in the nest

D、To explain why the teeth of baby archosaurs were more worn than those of other juveniles


37. Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential information.

A、The simplest explanation for the similarities between birds and crocodiles is that they evolved at the same time.

B、A common ancestor is probably the source of the shared traits of crocodiles and birds.

C、The originally similar traits of birds and crocodiles increased after evolving through a shared ancestor.

D、Only one shared pattern of behavior—that of nest building—was present in the common ancestor of birds and crocodiles.


38. The word “elaborate” in the passage is closet in meaning to

A、widespread

B、reliable

C、well developed

D、long lasting


39. Paragraph 4 answers all of the following questions about crocodiles EXCEPT:

A、What is the evidence that crocodiles are caring parents?

B、Why do crocodile parents communicate with the young inside their eggs?

C、What is a possible reason for the high-frequency sounds that crocodiles make inside their eggs?

D、How do crocodiles participate in the hatching process of their young?


40. In paragraph 4, the author discusses birds and crocodiles in order to

A、contrast patterns of parenting behavior in both living and extinct animals

B、provide evidence that sophisticated parental care behaviors evolved only relatively recently

C、demonstrate that parental care behaviors have continued to evolve since the time of the dinosaurs

D、support the theory that extinct dinosaurs probably inherited some kind of parental care system



Paragraph 1 From fossil evidence alone the question of whether or not dinosaurs cared for their young is very difficult to answer. ■Because behaviors are not preserved in the fossil record, we can only make inferences from indirect evidence. ■Parental care can be divided into two types of behavior: prehatching (building nests and incubating eggs—for example, sitting on top of them so as to warm the eggs and encourage hatching) and posthatching (feeding the young and guarding the nests). ■Most of our evidence comes from alleged dinosaur rookeries (places where nests are built). ■Several have been excavated in eastern Montana, where a large concentration of dinosaur nests was found at a place now called Egg Mountain. Most of these probably belonged to the hadrosaur Maiasaura. Preserved in these nests are the bones of baby dinosaurs. The finds at Egg Mountain and other sites around the world document that dinosaurs laid their eggs in nests.

41. Look at the four squares [■] that indicate where the following sentence can be added to the passage.

Evidence of the former is easier to find than that of the latter.

Where would the sentence best fit? Click on a square [■] to add the sentence to the passage.


42. Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below.Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some answer choices do not belong in the summary because they express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage.

This question is worth 2 points.

Drag your choices to the spaces where they belong. To review the passage, click on View Text.

Scientists must use indirect evidence to determine whether extinct dinosaurs cared for their

young.

Answer Choices

Because baby dinosaur bones and eggs were very delicate, there are relatively few preserved as fossils, so little is known about dinosaur young.

Fossils from sites like Egg Mountain indicate that dinosaurs built nests, and perhaps that they incubated their eggs and fed their hatchlings.

Fossil evidence such as the spacing of nests may indicate advanced parental care but can have different interpretations.

Tightly packed Oviraplor rookeries indicate that dinosaurs may have tended to nest in large colonies in order to better protect both eggs and hatchlings.

Discovery of hadrosaur bones of different sizes in the same nest may indicate that, in some species, older siblings took care of younger ones.

The strongest evidence comes from extinct dinosaurs’ nearest living relatives, birds and crocodiles, who do engage in many forms of parental care.



重要的来了,刷完了真题,如何对答案?具体的答案,请扫描下方二维码,获取!




托福阅读真题推荐:

2015年1月10日托福阅读真题+题目+答案:Earth’s Atmosphere

2015年1月10日托福阅读真题+题目+答案:Disease and History

2015年1月10日托福阅读真题+题目+答案:Artisans in Sixteenth-Century Europe





版权及免责声明
1、如转载本网原创文章,请表明出处;
2、本网转载媒体稿件旨在传播更多有益信息,并不代表同意该观点,本网不承担稿件侵权行为的连带责任;
3、如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与智思教育联系,电话:021-64325600。

内容推荐

学员成绩提升率100%,满意度99%
全国校区
params['xiaoqu'])['address']?>
咨询热线:021-64325600
课程咨询
北美标化提分站
咨询热线:021-64325600