智思教育

2014年4月19日托福阅读真题+题目+答案:Bird Colonies

来源:原创作品 | 2019-09-2078

2014年4月19日托福阅读真题+题目+答案:BirdColonies该真题在2017年4月15日重新考过,未来的托福考试,还是有可能会重回考试中哦!About13percentofbirdspecies,includingmostseabirds,nestinco

2014年4月19日托福阅读真题+题目+答案:Bird Colonies

该真题在2017年4月15日重新考过,未来的托福考试,还是有可能会重回考试中哦!

About 13 percent of bird species, including most seabirds, nest in colonies. Colonial nesting evolves in response to a combination of two environmental conditions: (1) a shortage of nesting sites that are safe from predators and (2) abundant or unpredictable food that is distant from safe nest sites. First and foremost, individual birds are safer in colonies that are inaccessible to predators, as on small rocky islands. In addition, colonial birds detect predators more quickly than do small groups or pairs and can drive the predators from the vicinity of the nesting area. Because nests at the edges of breeding colonies are more vulnerable to predators than those in the centers, the preference for advantageous central sites promotes dense centralized packing of nests.

The yellow-rumped cacique, which nests in colonies in Amazonian Peru, demonstrates how colonial birds prevent predation. These tropical blackbirds defend their closed, pouchlike nests against predators in three ways. First, by nesting on islands and near wasp nests, caciques are safe from arboreal mammals such primates. Second, caciques mob predators (work together as a group to attack predators). The effectiveness of mobbing increases with group size, which increases with colony size. Third, caciques hide their nests from predators by mixing active nests with abandoned nests. Overall, nests in cluster on islands and near wasp nests suffer the least predation.

Coordinated social interactions tend to be weak when a colony is first forming, but true colonies provide extra benefits. Synchronized nesting, for example, produces a sudden abundance of eggs and chicks that exceeds the daily needs of local predators. Additionally, colonial neighbors can improve their foraging by watching others. This behavior is especially valuable when the off-site food supplies are restricted or variable in location, as are swarms of aerial insects harvested by swallows. The colonies of American cliff swallows, for example, serve as information centers from which unsuccessful individual birds follow successful neighbors to good feeding sites. Cliff swallows that are unable to find food return to their colony, locate a neighbor that has been successful, and then follow that neighbor to its food source. All birds in the colony are equally likely to follow or to be followed and thus contribute to the sharing of information that helps to ensure their reproductive success. As a result of their enhanced foraging efficiency, parent swallows in large colonies return with food for their nestlings more often and bring more food each trip than do parents in small colonies.

To support large congregations of birds, suitable colony sites must be near rich, clumped food supplies. Colonies of pinyon jays and red crossbills settle near seed-rich conifer forests, and wattled starlings nest in large colonies near locust outbreaks. The huge colonies of guanay cormorants and other seabirds that nest on the coast of Peru depend on the productive cold waters of the Humboldt Current. The combination of abundant food in the Humboldt Current and the vastness of oceanic habitat can support enormous populations of seabirds, which concentrate at the few available nesting locations. The populations crash when their food supplies decline during El Nino years.

Among the costs, colonial nesting leads to increased competition for nest sites and mates, the stealing of nest materials, and increased physical interference among other effects. In spite of food abundance, large colonies sometimes exhaust their local food supplies and abandon their nests. Large groups also attract predators, especially raptors, and facilitate the spread of parasites and diseases. The globular mud nests in large colonies of the American cliff swallow, for example, are more likely to be infested by fleas or other bloodsucking parasites than are nests in small colonies. Experiments in which some burrows were fumigated to kill the parasites showed that these parasites lowered survivorship by as much as 50 percent in large colonies but not significantly in small ones. The swallows inspect and then select parasite-free nests in large colonies, they tend to build new nests rather than use old, infested ones. On balance, the advantages of colonial nesting clearly outweigh the disadvantages, given the many times at which colonial nesting has evolved independently among different groups of birds. Still lacking, however, is a general framework for testing different hypothesis for the evolution of coloniality.

以下托福阅读真题题目及答案由天道智思托福考试培训教研组独家提供。

1. The word “vicinity” in the passage is closet in meaning to

A. protection

B. region

C. population

D. resources

 

2. Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential information.

A. It is more advantageous for birds to choose central locations for their colonies rather than locations near the edges of their territory.

B. Compared to nests at the edges of colonies, centrally located nests are preferred for their safety from predators and therefore are more densely packed together.

C.Predators generally prefer the densely packed, central portion of nesting colonies, which can make this part of the colony more vulnerable to predators.

D. Birds nesting in colonies that are vulnerable to predators tend to prefer more densely packed nests to those less densely packed.

 

3. Paragraph 2 implies which of the following about yellow-rumped caciques?

A.They are comparatively unlikely to be harmed by the wasps that attack their predators.

B. They are able to protect their nests without using colonies.

C.Mixing active nests with abandoned nests is the least useful way of defending their nests.

D. Most of their predators are members of other bird species. Paragraph 2 is marked with an arrow

 

4. Paragraph 2 claims that yellow-rumped cacique colonies defend themselves from predators in all of the following ways EXCEPT:

A. They establish colonies in hart-to-reach places.

B. They physically attack invading predators.

C. They hide active nests among previously used ones.

D. They limit the size of their colonies so they are hard to find. Paragraph 2 is marked with an arrow

 

5. The phrase “contribute to” in the passage is closet in meaning to

A. learn from

B. depend upon

C. take advantage of

D. add to

 

6. According to paragraph 3, what advantage do birds gain by hatching all the colony’s eggs at the same time?

A.They are able to time the hatching of their chicks for when predators are not likely to be around.

B. Chicks hatch when food is abundant, which is generally only a few times a year.

C. Even if predators eliminate some of the newly hatched birds, many others will survive.

D. Weaker birds gain protection for their young by synchronizing their nesting behavior with that of the more dominant birds of the colony. Paragraph 3 is marked with an arrow

 

7. According to paragraph 3, cliff swallows closely observe other members of their colony in order to

A. follow successful birds to safe nesting sites

B.earn the location of local predators

C. place their eggs near other birds in the colony

D. find good sources of food Paragraph 3 is marked with an arrow

 

8. Which of the following is a probable effect of the fact mentioned in paragraph 4 that there are few available nesting locations near the Humboldt Current?

A.Seabirds compete with each other for a limited supply of food.

B. The number of seabirds at any one site is extremely large.

C. Some seabirds nest in conifer forests near locust outbreaks.

D.Colonies near the Humboldt Current contain small numbers of seabirds. Paragraph 4 is marked with an arrow [→].

 

9. The word “exhaust” in the passage is closet in meaning to

A.use up

B. leave

C. avoid

D. hide

 

10. The phrase “On balance” in the passage is closet in meaning to

A.Nevertheless

B. Overall

C. Therefore

D. Periodically

 

11. In paragraph 5, why does the author discuss experiments in which some burrows were fumigated?

A.To demonstrate that parasites have a very negative effect on large colonies

B. To show that attacks by predators are a worse problem than the spread of parasites

C. To explain how swallows inspect nests for parasites

D. To prove that the benefits of colonial nesting outweigh the disadvantages Paragraph 5 is marked with an arrow

 

12. Which of the following questions is NOT answered by paragraph 5?

A.What causes colonies to have problems with their food supplies?

B. What are the disadvantages of colonial nesting?

C. What percentage of cliff swallow nests are infected by parasites?

D. can one test the different hypotheses explaining the evolution of bird colonies? Paragraph 5 is marked with an arrow

 

Paragraph 3 Coordinated social interactions tend to be weak when a colony is first forming, but true colonies provide extra benefits. ■Synchronized nesting, for example, produces a sudden abundance of eggs and chicks that exceeds the daily needs of local predators. ■Additionally, colonial neighbors can improve their foraging by watching others. ■This behavior is especially valuable when the off-site food supplies are restricted or variable in location, as are swarms of aerial insects harvested by swallows. ■The colonies of American cliff swallows, for example, serve as information centers from which unsuccessful individual birds follow successful neighbors to good feeding sites. Cliff swallows that are unable to find food return to their colony, locate a neighbor that has been successful, and then follow that neighbor to its food source. All birds in the colony are equally likely to follow or to be followed and thus contribute to the sharing of information that helps to ensure their reproductive success. As a result of their enhanced foraging efficiency, parent swallows in large colonies return with food for their nestlings more often and bring more food each trip than do parents in small colonies.

13. Look at the four squares [■] that indicate where the following sentence could be added to the passage. The overall survival of the next generation is thus enhanced.

Where would the sentence best fit? Click on a square [■] to add the sentence to the passage.

 

14. Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some answer choices do not belong in the summary because they express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage. This question is worth 2 points. Drag your choices to the spaces where they belong. To review the passage, click on View Text.

In response to environmental pressures, many species of birds have developed the practice of nesting in colonies.

Answer Choices

1.The abundance of food on rocky islands makes them an attractive environment for bird species that nest in colonies, including the yellow-rumped cacique.

2.Because they are not able to physically defend themselves from predators, yellow-rumped caciques rely on hiding their active nests among empty nests to confuse predators.

3.The concentration of bird colonies along coasts makes their inhabitants especially vulnerable to food shortages and weather-related destruction.

4.The challenge of protecting nests and newborn chicks from predators is a major contributor to the evolution of large colonies.

5.Colonial life provides birds with benefits besides protection from predators including help with finding food.

6.There are some disadvantages associated with life in large colonies like the increased rate of infestation by parasites.


托福阅读真题答案:BBADD CDBAB ADB 456

版权及免责声明
1、如转载本网原创文章,请表明出处;
2、本网转载媒体稿件旨在传播更多有益信息,并不代表同意该观点,本网不承担稿件侵权行为的连带责任;
3、如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与智思教育联系,电话:021-64325600。

内容推荐

学员成绩提升率100%,满意度99%
全国校区
params['xiaoqu'])['address']?>
咨询热线:021-64325600
课程咨询
北美标化提分站
咨询热线:021-64325600