智思教育

2014年3月23日托福阅读真题+题目+答案:From Fish to Terrestrial Vertebrates

来源:原创作品 | 2019-09-1989

2014年3月23日年托福阅读真题+题目+答案:FromFishtoTerrestrialVertebratesOneofthemostsignificantevolutionaryeventsthatoccurredonEarthwasthetransitionofwater-dwellingfishtoterrestrial...

2014年3月23日年托福阅读真题+题目+答案:From Fish to Terrestrial Vertebrates

One of the most significant evolutionary events that occurred on Earth was the transition of water-dwelling fish to terrestrial tetrapods (four-limbed organisms with backbones). Fish probably originated in the oceans, and our first records of them are in marine rocks. However, by the Devonian Period (408 million to 362 million years ago), they had radiated into almost all available aquatic habitats, including freshwater settings. One of the groups whose fossils are especially common in rocks deposited in fresh water is the lobe-finned fish.

The freshwater Devonian lobe-finned fish rhipidistian crossopterygian is of particular interest to biologists studying tetrapod evolution. These fish lived in river channels and lakes on large deltas. The delta rocks in which these fossils are found are commonly red due to oxidized iron minerals, indicating that the deltas formed in a climate that had alternate wet and dry periods. If there were periods of drought, any adaptations allowing the fish to survive the dry conditions would have been advantageous. In these rhipidistians, several such adaptations existed. It is known that they had lungs as well as gills for breathing. Cross sections cut through some of the fossils reveal that the mud filling the interior of the carcass differed in consistency and texture depending on its location inside the fish. These differences suggest a saclike cavity below the front end of the gut that can only be interpreted as a lung. Gills were undoubtedly the main source of oxygen for these fish, but the lungs served as an auxiliary breathing device for gulping air when the water became oxygen depleted, such as during extended periods of drought. So, these fish had already evolved one of the prime requisites for living on land: the ability to use air as a source of oxygen.

A second adaptation of these fish was in the structure of the lobe fins. The fins were thick, fleshy, and quite sturdy, with a median axis of bone down the center. They could have been used as feeble locomotor devices on land, perhaps good enough to allow a fish to flop its way from one pool of water that was almost dry to an adjacent pond that had enough water and oxygen for survival. These fins eventually changed into short, stubby legs. The bones of the fins of a Devonian rhipidistian exactly match in number and position the limb bones of the earliest known tetrapods, the amphibians. It should be emphasized that the evolution of lungs and limbs was in no sense an anticipation of future life on land. These adaptations developed because they helped fish to survive in their existing aquatic environment.

What ecological pressures might have caused fishes to gradually abandon their watery habitat and become increasingly land-dwelling creatures? Changes in climate during the Devonian may have had something to do with this if freshwater areas became progressively more restricted. Another impetus may have been new sources of food. The edges of ponds and streams surely had scattered dead fish and other water-dwelling creatures. In addition, plants had emerged into terrestrial habitats in areas near streams and ponds, and crabs and other arthropods were also members of this earliest terrestrial community. Thus, by the Devonian the land habitat marginal to freshwater was probably a rich source of protein that could be exploited by an animal that could easily climb out of water. Evidence from teeth suggests that these earliest tetrapods did not utilize land plants as food; they were presumably carnivorous and had not developed the ability to feed on plants.

How did the first tetrapods make the transition to a terrestrial habitat? Like early land plants such as rhyniophytes, they made only a partial transition; they were still quite tied to water. However, many problems that faced early land plants were not applicable to the first tetrapods. The ancestors of these animals already had a circulation system, and they were mobile, so that they could move to water to drink. Furthermore, they already had lungs, which rhipidistians presumably used for auxiliary breathing. The principal changes for the earliest tetrapods were in the skeletal system—changes in the bones of the fins, the vertebral column, pelvic girdle, and pectoral girdle.


托福阅读真题题目:

1、题目暂缺


2. The word “advantageous” in the passage is closet in meaning to

A.beneficial

B. necessary

C. available

D.common


3.题目暂缺


4. Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential information.

A.Because the lungs of these fish were able to provide only a small amount of oxygen, these fish obtained most of their oxygen through their gills during periods of drought.

B. During periods of extended drought, these fish used their lungs to increase their intake of oxygen beyond the levels absorbed by the gills in normal times.

C. Although these fish primarily used their gills to obtain oxygen, they used their lungs to obtain oxygen from the air when there was not enough in the water.

D. During periods of extended drought, the gills became an auxiliary breathing device and the lungs became the main source of oxygen for these fish.


5. The word “adjacent” in the passage is closet in meaning to

A.nearby

B. available

C.temporary

D. fresh


6. 题目暂缺


7. In paragraph 4, why does the author point out that crabs and other anthropods were already living on land when the ancestors of the first tetrapods began living there?

A. To account for the presence of dead fish along the edges of ponds and streams during the Devonian

B. To support the claim that climate change caused freshwater habitats to become more restricted during the Devonian

C.To identify a consequence of the emergence of plants into terrestrial habitats near ponds and streams

D. To identify a possible reason for why certain fish gradually became terrestrial organisms Paragraph 4 is marked with an arrow [→]


8. According to paragraph 5, which of the following was true of the first tetrapods?

A. They became dependent for food on organisms already living on land.

B. They needed to develop new mechanisms for obtaining nutrients.

C.They continued to live in close association with aquatic environments.

D. They were evolutionarily far removed from their rhipidistian ancestors. far cry from …. Paragraph 5 is marked with an arrow [→]


9. According to paragraph 5, what was the main way that the earliest tetrapods differed from their immediate fish ancestors?

A. The tetrapods had a different skeletal structure.

B. The tetrapods had more sources of food available.

C.The tetrapods had a circulation system.

D. The tetrapods could move to new pools of water. Paragraph 5 is marked with an arrow [→]

Paragraph 4 What ecological pressures might have caused fishes to gradually abandon their watery habitat and become increasingly land-dwelling creatures? Changes in climate during the Devonian may have had something to do with this if freshwater areas became progressively more restricted. Another impetus may have been new sources of food. The edges of ponds and streams surely had scattered dead fish and other water-dwelling creatures. ■In addition, plants had emerged into terrestrial habitats in areas near streams and ponds, and crabs and other arthropods were also members of this earliest terrestrial community.■Thus, by the Devonian the land habitat marginal to freshwater was probably a rich source of protein that could be exploited by an animal that could easily climb out of water.■ Evidence from teeth suggests that these earliest tetrapods did not utilize land plants as food; they were presumably carnivorous and had not developed the ability to feed on plants.■

10. Look at the four squares [■] that indicate where the following sentence could be added to the passage. These would have been deposited by the receding waters of droughts, during which many aquatic animals must have died. Where would the sentence best fit? Click on a square [■] to add the sentence to the passage.


11. Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some answer choices do not belong in the summary because they express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage. This question is worth 2 points. Drag your choices to the spaces where they belong. To review the passage, click on View Text.

Freshwater lobe-finned fish may be the direct ancestors of terrestrial tetrapods. ● ● ●

Answer choices

1.Rhipidistian crossopterygian had features such as primitive lungs and thick fins that could have helped it survive dry periods.

2.During the Devonian, the number of bones increased in the fins of rhipidistians, improving such animals’ ability to swim and move over land.

3.Shortly after the earliest tetrapods developed lungs, plants and other animals began to flourish on land.

4.By the Devonian period, lobe-finned fish preferred freshwater habitats to life in the ocean.

5.A drier climate and new sources of food on land may have encouraged the lobe-finned fish’s move to a terrestrial existence.

6.Early tetrapods remained closely connected to water, but several of their body structures were adapted for life on land.


查看本篇托福阅读真题答案,请扫下方二维码查看!




你可能还需要:

2014年3月22日托福阅读+题目+答案:Feeding Strategies in the Ocean

2014年3月22日托福阅读+题目+答案:Wind pollination

2014年3月22日托福阅读+真题+答案:The Beringia Landscape

2014年3月16日托福阅读+真题+答案:Agricultural Society in Eighteenth-Century British Americ


版权及免责声明
1、如转载本网原创文章,请表明出处;
2、本网转载媒体稿件旨在传播更多有益信息,并不代表同意该观点,本网不承担稿件侵权行为的连带责任;
3、如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与智思教育联系,电话:021-64325600。

内容推荐

学员成绩提升率100%,满意度99%
全国校区
params['xiaoqu'])['address']?>
咨询热线:021-64325600
课程咨询
北美标化提分站
咨询热线:021-64325600