智思教育

托福TPO57阅读真题下载+题目答案- The Debate over Spontaneous Generation

来源:原创作品 | 2019-08-294241

关于TPO57套真题,官方已经公布,目前智思教育已经拿到了托福TPO57套真题,特在此与大家分享。需要下载托福TPO57阅读真题的同学,请文末扫描下载。以下为托福TPO57阅读真题第二篇原文内容。托福...

关于TPO57套真题,官方已经公布,目前智思教育已经拿到了托福TPO57套真题,特在此与大家分享。需要下载托福TPO57阅读真题的同学,请文末扫描下载。以下为托福TPO57阅读真题第二篇原文内容。

托福TPO57阅读真题下载+题目答案- The Debate over Spontaneous Generation

Until the second half of the nineteenth century, many scientists and philosophers believed that some forms of life could arise spontaneously from nonliving matter, they called this hypothetical process spontaneous generation. Not much more than 100 years ago, people commonly believed that toads, snakes, and mice could be born of moist soil, that flies could emerge from manure; and that maggots, the larvae of flies, could arise from decaying corpses.

A strong opponent of spontaneous generation, the Italian physician Francesco Redi, set out in 1668 to demonstrate that maggots did not arise spontaneously from decaying meat. Redi filled three jars with decaying meat and sealed them tightly. Then he arranged three other jars similarly but left them open. Maggots appeared in the open vessels after flies entered the jars and laid their eggs, but the sealed containers showed no signs of maggots. Still, Redi’s antagonists were not convinced, they claimed that fresh air was needed for spontaneous generation. ■So Redi set up a second experiment, in which three jars were covered with a fine net instead of being sealed. ■No larvae appeared in the net-covered jars, even though air was present.■ Maggots appeared only when flies were allowed to leave their eggs on the meat.■

Redi’s results were a serious blow to the long-held belief that large forms of life could arise from nonlife. However, many scientists still believed that tiny microorganisms were simple enough to be generated from nonliving materials.

The case for spontaneous generation of microorganisms seemed to be strengthened in 1745, when John Needham, an Englishman, found that even after he heated nutrient fluids (chicken broth and corn broth) before pouring them into covered flasks, the cooled solutions were soon teeming with microorganisms Needham claimed that microbes developed spontaneously from the fluids. Twenty years later, Lazzaro Spallanzani, an Italian scientist, suggested that microorganisms from the air probably had entered Needham’s solutions after they were boiled. Spallanzani showed that nutrient fluids heated after being sealed in a flask did not develop microbial growth. Needham responded by claiming the “vital force” necessary for spontaneous generation had been destroyed by the heat and was kept out of the flasks by the seals.

This intangible “vital force” was given all the more credence shortly after Spallanzani抯 experiment, when Laurent Lavoisier showed the importance of oxygen to life Spallanzani's observations were criticized on the grounds that there was not enough oxygen in the sealed flasks to support microbial life.

The issue was still unresolved in 1858, when the German scientist Rudolf Virchow challenged spontaneous generation with the concept of biogenesis, the claim that living cells can arise only from preexisting living cells. Arguments about spontaneous generation continued until 1861, when the work of the French scientist Louis Pasteur ended the debate.

With a series of ingenious and persuasive experiments, Pasteur demonstrated that microorganisms are present in the air and can contaminate sterile solutions, but air itself does not create microbes. He filled several short-necked flasks with beef broth and then boiled their contents. Some were then left open and allowed to cool. In a few days, these flasks were found to be contaminated with microbes. The other flasks, sealed after boiling, were free of microorganisms. From these results, Pasteur reasoned that microbes in the air were the agents responsible for contaminating nonliving matter such as the broths in Needham’s flasks.

Pasteur next placed broth in open-ended long-necked flasks and bent the necks into S-shaped curves. The contents of these flasks were then boiled and cooled. The broth in the flasks did not decay and showed no signs of life, even after months. Pasteur’s unique design allowed air to pass into the flask, but the curved neck trapped any airborne microorganisms that might have contaminated the broth.

Pasteur showed that microorganisms can be present in nonliving matter-- on solids, in liquids, and in the air. His work provided evidence that microorganisms cannot originate from mysterious forces present in nonliving materials. Rather, any appearance of “spontaneous” life in nonliving solutions can be attributed to microorganisms that were already present in the air or in the fluids themselves.


托福TPO57阅读真题题目+答案:

15. The word "hypothetical" in the passage is closest in meaning to

A. biological

B. observable

C. supposed

D. repeated

答案:C

 

16. According to paragraph 2, the purpose of Redi's second experiment was to show that spontaneous generation did not occur when

A. air was allowed to enter the net-covered jars

B. flies were allowed to enter the open jars

C. larvae were removed from net-covered jars

D. meat decay was prevented

答案:A

 

17. According to paragraph 3, how did Redi's experiments change the debate over spontaneous generation?

A. His experiments strengthened the belief that large organisms could be generated from small organisms.

B. His experiments suggested that simple organisms could be generated from nonliving things.

C. His experiments provided evidence that at least some kinds of organisms did not arise spontaneously.

D. His experiments showed that small organisms survived the absence of air more easily than large ones did.

答案:C

 

18. Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential information.

A. John Needham seemed to confirm the idea of spontaneous generation when he found that heated broth remained uncontaminated but that numerous microorganisms appeared in cool broth.

B. John Needham gave support to the idea of spontaneous generation by showing that microorganisms appeared in broth that was heated before being placed in sealed containers.

C. John Needham seemed to show that microorganisms were generated spontaneously in broth that had been sealed before being heated and then cooled.

D. John Needham seemed to show that the spontaneous generation of microorganisms was more likely to occur in greater quantity in heated rather than cooled broth.

答案:B

 

19. In paragraph 4, why does the author discuss Spallanzani's experiment of heating nutrient fluids after they were sealed in flasks?

A. To explain why Spallanzani concluded that Needham's solutions had probably been contaminated with microbes from the air

B. To illustrate the increasing accuracy of theories about life forms based on experiments conducted during the eighteenth century

C. To explain why nutrient solutions that were heated and then cooled in covered flasks contained microorganisms

D. To illustrate how the boiling of nutrient solutions had affected the results of Needham's experiments

答案:A

 

20. The word "intangible" in the passage is closest in meaning to

A. nonmaterial

B. independent

C. powerful

D. insignificant

答案:A

 

21. According to paragraph 5, Lavoisier's discovery of the importance of oxygen to life led some scientists to conclude that

A. microbes are more dependent on oxygen than are other organisms

B. nutrient solutions are not necessary for the support of microbial life

C. Spallanzani's experiments had been flawed

D. spontaneous generation occurs more often in air than in liquids

答案:C

 

22. The word "unresolved" in the passage is closest in meaning to

A. undecided

B. unexplored

C. unopposed

D. unrestrained

答案:A

 

23 Paragraphs 6-8 suggest which of the following about the relationship between Pasteur's experiments and Virchow's concept of biogenesis?

A. In his description of the concept of biogenesis, Virchow proposed experiments similar to those later conducted by Pasteur.

B. Pasteur's experiments supported Virchow's idea that living organisms could arise only from other living organisms.

C. Pasteur's experiments renewed the arguments about spontaneous generation, which were finally settled by Virchow's theory.

D. Pasteur's experiments ended the debate about Virchow's concept of biogenesis by showing that the theory did not explain how microorganisms were generated.

答案:B

 

24. The word "ingenious" in the passage is closest in meaning to

A. very challenging

B. well-organized

C. very clever

D. informative

答案:C

 

25. According to paragraph 7, why did Pasteur think that the microorganisms that had contaminated the liquids in his experiment had come from the air?

A. Previous experiments had shown that microbes in the air could contaminate sterile liquids.

B. The microorganisms appeared only in the broth in flasks that had been left open to the air.

C. The microorganisms appeared in the broth in sealed flasks only after a few days had passed.

D. The microorganisms appeared in the broth in flasks that had been unsealed, heated, and then resealed.

答案:B

 

26. According to paragraphs 7 and 8, Pasteur's experiment involving flasks with S-shaped necks proved that

A. air does not cause microorganisms to arise spontaneously from nonliving matter

B. microorganisms require access to nutrient fluids in order to arise spontaneously

C. the temperature of liquids has no effect on the presence or absence of microorganisms

D. microorganisms in the air cannot travel long distances

答案:A

27. Look at the four squares [■] that indicate where the following sentence could be added to the passage.

This allowed air into the jars, but not flies.

Where would the sentence best fit? Click on a square [■] to add the sentence to the passage.

A. So Redi set up a second experiment, in which three jars were covered with a fine net instead of being sealed.

B. This allowed air into the jars, but not flies.

C. No larvae appeared in the net-covered jars, even though air was present.

D. Maggots appeared only when flies were allowed to leave their eggs on the meat.

答案:B

 

28. Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some sentences do not belong in the summary because they express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage. This question is worth 2 points.

Drag your answer choices to the spaces where they belong. To remove an answer choice, click on it. To review the passage, click VIEW TEXT.

Until the nineteenth century, many people believed in spontaneous generation, the idea that living things arise from nonliving things.

Answer Choices

A. Experiments in the seventeenth century showed that the idea of spontaneous generation did not apply to large organisms, but many still believed that microorganisms could arise spontaneously.

B. Because boiling broth in sealed flasks prevented the growth of microorganisms, some scientists believed that the spontaneous generation of microorganisms required a "vital force" from the air.

C. The new concept of biogenesis, introduced in the nineteenth century, proposed that microbes required both oxygen and nutrients in order to survive.

D. Opponents of Francesco Redi claimed that his findings were not defensible because some of the jars had been improperly sealed, allowing flies to enter.

E. Spallanzani's experiments were shown to be flawed, because he had used liquids that were contaminated by microbes.

F. Pasteur built on earlier experiments to show conclusively that microorganisms do not arise spontaneously but must come from other living things.

答案:ABF


第一篇TPO57阅读真题,请点击查看:

托福TPO57阅读真题下载+题目答案-Pests and Pesticides


如何领取托福TPO57阅读真题?

版权及免责声明
1、如转载本网原创文章,请表明出处;
2、本网转载媒体稿件旨在传播更多有益信息,并不代表同意该观点,本网不承担稿件侵权行为的连带责任;
3、如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与智思教育联系,电话:021-64325600。

内容推荐

学员成绩提升率100%,满意度99%
全国校区
params['xiaoqu'])['address']?>
咨询热线:021-64325600
课程咨询
北美标化提分站
咨询热线:021-64325600