智思教育

2019年6月北美SAT阅读真题、答案解析及PDF下载-Passage1

来源:原创作品 | 2019-08-126178

2019年8月SAT考试在即,昨天智思教育也陆续给大家分享了关于8月份的考试情况,具体请点击查看:2019年8月SAT北美考试会不会重复题目。我知道目前还是有一些小伙伴们没有刷上最新的SAT真题,没关...

2019年8月SAT考试在即,昨天智思教育也陆续给大家分享了关于8月份的考试情况,具体请点击查看:2019年8月SAT北美考试会不会重复题目

我知道目前还是有一些小伙伴们没有刷上最新的SAT真题,没关系,智思教育这就给大家免费送上SAT真题,算是当做临考前的模拟测试吧。我们分享的内容就是【2019年6月北美SAT真题】,当然我们也提供免费的真题下载,需要下载的小伙伴们,请扫描下方二维码,即可免费领取2019年6月北美SAT真题、答案解析PDF版,高清版本,可复制,可打印!


扫描二维码,免费领取2019年6月北美SAT真题+答案解析

2019年6月北美SAT真题,阅读部分,第一篇!

Questions 1-10 are based on the following passage.

(来源介绍)

This passage is adapted from Chimamanda Ngozi Adichie, Americanah. ©2013 by Chimamanda Ngozi Adichie. The passage is set in a hair-braiding salon in New Jersey. lfemelu is about to move back to Nigeria, where her former boyfriend Obinze lives.

(真题原文)

Ifemelu decided then that she did not like Aisha at all. She wanted to curtail the conversation now, so that they would say only what they needed to say during the six hours it would take to braid her hair, and so she pretended not to have heard and instead brought out her phone. Dike had still not replied to her text. He always replied within minutes, or maybe he was still at basketball practice, or with his friends, watching some silly video on YouTube. She called him and left a long message, raising her voice, going on and on about his basketball practice and was it a shot up in Massachusetts and was he still taking Page to see the movie today. Then, feeling reckless, she composed an e-mail to Obinze and, without permitting herself to reread it, she sent it off. She had written that she was moving back to Nigeria and, even though she had a job waiting for her, eventhough her car was already on a ship bound for Lagos, it suddenly felt true for the first time. I recently decided to move back to Nigeria.

Aisha was not discouraged. Once Ifemelu looked up from her phone, Aisha asked again, “How long you in America?”

Ifemelu took her time putting her phone back into her bag. Years ago, she had been asked a similar question, at a wedding of one of Aunty Uju’s friends, and she had said two years, which was the truth, but the jeer on the Nigerian’s face had taught her that, to earn the prize of being taken seriously among Nigerians in America, among Africans in America, indeed among immigrants in America, she needed more years. Six years, she began to say when it was just three and a half. Eight years, she said when it was five. Now that it was thirteen years, lying seemed unnecessary but she lied anyway.

“Fifteen years,” she said.

“Fifteen? That long time.” A new respect slipped into Aisha’s eyes.

“You live here in Trenton?”

“I live in Princeton.”

“Princeton.” Aisha paused. “You student?”

“I’ve just finished a fellowship,”she said, knowing that Aisha would not understand what a fellowship was, and in the rare moment that Aisha looked intimidated, Ifemelu felt a perverse pleasure. Yes,Princeton. Yes, the sort of place that Aisha could only imagine。

"But I'm going back home to Nigeria," Ifemelu added, suddenly remorseful. 'Tm going next week."

"To see the family."

"No I'm moving back. To live in Nigeria." "Why?"

"What do you mean, why? Why not?"

"Better you send money back. Unless your father is big man? You have connections?"

"I found a job there," she said.

"You stay in America fifteen years and you just go back to work?" Aisha smirked. "You can stay there." so Aisha reminded her of what Aunty Uju had said, when she finally accepted that Ifemelu was serious about moving back— Will you be able to cope? —and the suggestion, that she was somehow irrevocably altered by America, had grown thorns on her skin. Her parents, too, seemed to think that she might not be able to "cope" with Nigeria. "At least you are now. an American citizen so you can always return to America," her father had said. Both of them had asked if Blaine would be coming with her, their question heavy with hope. It amused her how often they asked about Blaine now, since it had taken them a while to make peace with the idea of her black American boyfriend. She imagined them nursing quiet plans for her wedding: her mother would think of a caterer and colors, and her father would think of a distinguished friend he could ask to be the sponsor. Reluctant to flatten their hope, because it took so little to keep them hoping, which in turn kept them happy, she told her father, "We decided I will come back first and then Blaine will come after a few weeks."

"Splendid," her father said, and she said nothing else because it was best if things were simply left at splendid.

Aisha tugged a little too hard at her hair. "Fifteen years in America very long time," Aisha said, as though she had been pondering this. "You have boyfriend? You marry?"

'Tm also going back to Nigeria to see my man," Ifemelu said, surprising herself. My man. How easy it was to lie to strangers, to create with strangers the versions of our lives that we have imagined.

"Oh! Okay!" Aisha said, excited; Ifemelu had finally given her a comprehensible reason for wanting to move back. "You will marry?"

"Maybe. We'll see."

"Oh!" Aisha stopped twisting and stared at her in the mirror, a dead stare, and Ifemelu feared, for a moment, that the woman had clairvoyant powers and could tell she was lying.

真题题目:

1》Based on the passage, Ifemelu would host likely describe Aisha as

A) optimistic and friendly.

B) intuitive and talented.

C) intrusive and uncultured.

D) guarded and suspicious.

答案及解析:

1. 选C. 推断题。 可以从两个地方判断: 第5行说Ifemelu假装没听Aisha在说什么而是玩手机掩饰,说明Ifemelu觉得Aisha有点烦;第33-38行Ifemelu故意说 afellowship in Princeton, 因为她知道Aisha既不知道fellowship也只能想象Princeton的样子。

2》According to the passage, the act offending an email to Obinze prompts Ifemelu to

A) put an end to her conversation with Aisha.

B) recognize the reality of her impending move.

C) lie about how long she has lived in America.

D) reflect on her time spent living in Princeton.

答案及解析:

2. 选B. 细节题。从第8行发邮件后直到13行都在讲她意识到她真的要回Nigeria了, felttrue对应选项中的 reality。

3》As used in line 14, "discouraged" most nearly means

A) deterred.

B) unmotivated.

C) saddened.

D) convmced

答案及解析:

3. 选A. 词汇题。 Discourage有打消某个念头的意思, 这里指的是Aisha还想继续说话, 并没有被Ifemelu的行为打断。 B没有动力的、失落的, C感到伤心的, D被说服的, 都不符合文中的含义。

4》Ifemelu feels remorse (line 40) most likely because of her

A) dislike of moving.

B) acceptance of a new job.

C) thoughts about her family.

D) treatment of Aisha.

答案及解析:

4. 选D. 细节题。 40行之前有很细致的心理描写, Ifemelu觉得Aisha有点烦就用Princeton来唬她, 在看到Aisha被没听说过的东西镇住后有点高兴(felt a perverse pleasure) , 这里的perverse指的是这种高兴不太妥当,所以后面Ifemelu态度的改变也是因为意识到这种不妥。

5》In line 44, Ifemelu's response to Aisha suggests the Ifemelu most likely feels

A) offended that Aisha is asking about her family

B) incredulous that Aisha wants her to stay in Princeton.

C) annoyed because Aisha is questioning her decision to move back to Nigeria.

D) smug because Aisha doesn't have the opportunity to go to Nigeria

答案及解析:

5. 选C. 文本询证题。 这题可以用排除法:A因为Aisha 问到 家庭而生气, 错, 因为这里Aisha没有问到 家庭; B 疑惑Aisha 是不是希栩她留在Princeton, 错, 因为 语境已经转移到了美国和Nigeria 之间; D 因为Aisha没有机会去Nigeria而沾沾 自喜, 错, 全文都没有提到这种想法。

6》Which choice provides the best evidence for the answer to the previous question?

A) Lines 36-38 ("Yes, Princeton…imagine")

B) Lines 50-54 ("Aisha ... skin")

C) Lines 56-60 ("At least…hope")

D) Lines 67-71 ("Reluctant ... weeks")

答案及解析:

6. 选 B. 文本循证题。 50行开头写得 很明显, Aisha 让 Ifemelu想起自己的家人也 疑惑 自已为什么要回Nigeria这件事,所以对Aisha的疑问感到 不爽。

7》The description in the passage of Ifemelu's family's reactions to lfemelu's intention to move back to Nigeria primarily serves to

A) highlight a pattern of skepticism about Ifemelu's decision.

B) demonstrate how Ifemelu's decision was influenced by her family.

C) emphasize the contrast between the opinions of lfemelu's family and Aisha.

D) suggest that Ifemelu has doubts about her ability to adjust to a new environment.

答案及解析:

7. 选A. 目的题。 文章从50-70行花了较多篇幅描述家人 对Ifemelu要回国的不解, 有担心她 能不 能适应回国 生活的, 也有操心她与 美国男朋友结婚的事的。 B 选项错在Ifemelu的决定并没有被影响, C错在重点不在于强调Aisha与家庭的区别, D错在Ifemelu本人没有怀疑过自己能 不能适应新环境的能力。


8》As used in line 62, "make peace with" most nearly means

A) negotiate.

B) allay.

C) accept.

D) forgive.

答案及解析:

8.选 C. 词汇题。 这里指的是之前Ifemelu的家庭花 了 段时间接受她的男朋友这件事。

9》The passage most strongly suggests that one reason Ifemelu lies to Aisha about her "man" in Nigeria is that

A) ilfemelu cannot decide whether or not to leave Princeton.

B) the information Ifemelu gives Aisha reflects what Ifemelu wishes were true.

C) Ifemelu is fearful of how Aisha would react if Ifemelu told the truth.

D) gaining Aisha's admiration is important to Ifemelu.

答案及解析:

9.选 B. 文本询证题。 对应文中 82行 … the version of our lives that we have imagined, 这里已经解释了lie背后的 原因。A错在语境已经离开了Princeton, C错在文章问的是原因,Ifemelu并不是害怕Aisha知道真相本身,而是害怕她知道自己在撒谎这个行为,D错在文中并没有明文提到这一点,而且从逻辑上留在美国反而更能让Aishaadmire。这里区分B和C需要理解Ifemelu的心理:她撒谎并不是因为真相见不得人,而是她希望谎言是真的。

10》Which choice provides the best evidence for the answer to the previous question?

A) Lines 33-36 ("I've just...pleasure")

B) Lines 63-66 ("She imagined…sponsor")

C) Lines 80-82 ("How easy…imagined")

D) Lines 87-90 ("Aisha…lying")

答案及解析:

10.选C.文本询证题,解析如上。


我们免费为大家提供SAT真题PDF下载,需要下载的同学,请扫描下图中的二维码下载!

2019年SAT真题下载

版权及免责声明
1、如转载本网原创文章,请表明出处;
2、本网转载媒体稿件旨在传播更多有益信息,并不代表同意该观点,本网不承担稿件侵权行为的连带责任;
3、如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与智思教育联系,电话:021-64325600。

内容推荐

学员成绩提升率100%,满意度99%
全国校区
params['xiaoqu'])['address']?>
咨询热线:021-64325600
课程咨询
北美标化提分站
咨询热线:021-64325600