智思教育

GRE阅读做题技巧解析

来源:原创作品 | 2019-09-2925

GRE阅读做题技巧解析。请跟随天道智思的GRE考试培训教研组一起来学习吧!GRE阅读真题DavidBelasco’s1912BroadwayproductionofTheGovernorsLadycreatedasensationwithascenesetinaChildscafeter

GRE阅读做题技巧解析。请跟随天道智思的GRE考试培训教研组一起来学习吧!

GRE阅读真题

David Belasco’s 1912 Broadway production of The Governors Lady created a sensation with a scene set in a Childs cafeteria, a chain restaurant that was an innovator in food standardization and emblematic of modern everyday life. While Belasco’s meticulously detailed reproduction of an immediately recognizable setting impressed the public, it was derided by progressive theater critics who championed the New Stagecraft theories of European artists like Max Reinhardt. The New Stagecraft rejected theatrical literalism; it drew inspiration from the subjectivity and minimalism of modern painters, advocating simplified sets designed to express a dramatic texts central ideas. Such critics considered Belasco a craftsman who merely captured surface realities: a true artist eliminated the inessential to create more meaningful, expressive stage images.


GRE阅读题目及答案解析:

It can be inferred that the theater critics would be most likely to agree with which of the following statements about the theatrical productions?

A. Theatrical productions that seek to eliminate the inessential also often eliminate theatrical elements that enhance the expressiveness of a play.

B. Theatrical productions that faithfully recreate the visual details of everyday life are unlikely to do justice to a good play’s central ideas.

C. Theatrical productions that employ the minimalism characteristic of modern paintings may have greater appeal to modern audiences than productions that rely on theatrical literalism.

D. Theatrical productions that aim to represent truths about modern life should not attempt to employ elements of the New Stagecraft.

E. Theatrical productions that attempt to produce authentic-looking scenes of everyday reality are likely to fail in that goal because of the theaters inherent limitations.

解析

本题问theater critics对theatrical productions的看法,可以定位到倒数两句。

他们的核心观点是:不要啰嗦,应该去除掉细枝末节的东西,从而来体现一个戏剧的中心思想。

B选项正确,如果戏剧创作真实还原日常细节,就不能表现出戏剧的中心思想。

注意到,此处实际上是一个反面论证。

有点像原命题与逆否命题的关系:

你要想达到A,你就必须做到B;言外之意,如果你做不到B,你就达不到A。

其中,do justice to意为to describe or show someone or something accurately。

A 选项错,also 并列无中生有;

C选项错,greater appeal to modern audiences无中生有;

D 选项错,逻辑错误,与原文矛盾,这些评论家是支持New Stagecraft的。

E 选项错,because of 因果关系的无中生有。


天道智思开设有多种GRE考试培训班,带你提分带你飞!

版权及免责声明
1、如转载本网原创文章,请表明出处;
2、本网转载媒体稿件旨在传播更多有益信息,并不代表同意该观点,本网不承担稿件侵权行为的连带责任;
3、如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与智思教育联系,电话:021-64325600。

内容推荐

学员成绩提升率100%,满意度99%
全国校区
params['xiaoqu'])['address']?>
咨询热线:021-64325600
课程咨询
北美标化提分站
咨询热线:021-64325600